Wie zijn wij?

Veronique Van Uytvanck  heeft een ontzettend groot hart voor dieren. Ze is opgegroeid met honden, katten, vogels én konijnen.

Na haar studies heeft ze dan ook verschillende opleidingen tot hondentrainster gevolgd en heeft ze zich verdiept in het hondengedrag, lichaamstaal en verschillende trainingsmethodes , daarna heeft ze les gegeven bij meerdere hondenscholen waaronder de hondenschool ‘De Zwijndrechtse Politiehond’ en hondenschool ‘De Trouwe Vriend’ in Burcht en HVARTS in Vrasene.

Zelf heeft Veronique twee honden uit het asiel geadopteerd die ondertussen ontzettend goed getraind zijn. Samen met deze twee honden Roxy en Buddy hebben zij ook al heel wat vrijwilligerswerk gedaan bij het Stadsbeest, verschillende asielen, 4voeters in nood en AAP vzw.

In 2015 is Veronique met haar honden in het filmwereldje terecht gekomen waar zij samen met haar eigen honden Buddy en Roxy deel uitmaakte van heel wat productie opdrachten.

  • Commercials: Telenet, Carrefour, Aubel, AXA verzekering, Solidaris, Meli, Hellobank Hellohome
  • Films: Resurrection, Bastaard, Muidhond
  • Series: Cordon, Beestig, ZieMijGraag
  • Fotoshoot: Aubel met thema Belgium Red Devils

Na heel veel set ervaring met televisie-opdrachten, films en fotoshoots en na 10 jaar ervaring in het trainen van honden begon het toch wel te kriebelen en droomde ze van een eigen bedrijf. Zo heeft Veronique haar eigen succesvolle dierencasting agency gestart Casting Paws en heeft ze een heel leuk modellenbestand met meerdere getrainde dieren. Ondertussen is ook Barry bij haar komen wonen een prachtige stoere Mechelse Herder en ook een model bij Casting Paws. 

Sinds Veronique Casting Paws heeft opgestart heeft deze bezige bij niet stil gezeten, zo heeft ze al meegewerkt aan opdrachten voor Studio 100, De familie Claus film ,Netflix, Vtm, Orange, VRT, Mooimakers, Beaphar, Fair Trade, Gert Late Night, ELLE Nederland, Filou & Friends,  Dierenwelzijn, De Redders, JBC Magazine, Zara Kids, Kunstenfestivaldesarts, De Ideale wereld, Ben je benieuwd naar meer?  Bekijk alvast Onze referenties

Veronique is als zaakvoerder en Animal Handler bij elke opdracht groot of klein zelf aanwezig, en begeleid ze samen met de baasjes de dieren op set. Zo staat het welzijn van het dier altijd op de eerste plaats en wordt elke opdracht met succes uitgevoerd.

Heeft u vragen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren  Contact.