Medium mix honden

 • Naam: Balou
 • Kruising: Sheltie / Maltezer
 • Geslacht: M
 • Geboortedatum: 22/09/2019
 • Kleur; Wit/beige, kort middellang zijdehaar
 • Schofthoogte: ongeveer 40cm slanke bouw
 • Locatie: 9400 Denderwindeke
 • Volgnr: MH6

Hallo, Mijn naam is Balou en ik ben een heel slim en vrolijk hondje, zo heb ik tijdens de casting fotoshoot iedereen omver geblazen met mijn coole schattige truckjes. Ik kan dansen, dood spelen, zitten liggen en rechtstaan op bevel en als laatste maak ik dan een hele mooie buiging daarna verwacht ik natuurlijk een applausje en een lekker snoepje want daar doen we het natuurlijk voor.

Wil jij mijn knappe snoet graag in jouw productie? Mail ons: Contact

Deze slideshow vereist JavaScript.


 • Naam: Ravi
 • Kruising: Podengo mix
 • Geslacht: M
 • Geboortedatum: 15/03/2019
 • Kleur: gevlekt zwart bruin
 • schofthoogte: 50cm slank gebouwd
 • Locatie: 2070 Zwijndrecht
 • Volgnummer: MH7

Hoi! Ik ben Ravi, ik ben stoer, schattig en lief. Ik volg gehoorzaamheid en agility en ik kan heel veel gekke trucjes zoals zitten als een beertje, pootje geven, draaien en rollen, high five, buigen en nog zoveel meer! Oh en  ik kan ook doen alsof ik dood ben zoals een echte acteur. Wil jij mij graag in jouw productie? Mail ons Contact

Deze slideshow vereist JavaScript.