Grote mix honden

Naam: Roxy
Geslacht:
Teef
Geboortedatum:
07/09/2012
Locatie:
2070 Burcht
Volgnr.:
GH2

Hoi mijn naam is Roxy en ik heb al heel veel set ervaring film, reclame, fotoshoots ik heb het allemaal al gedaan,  ik kan blaffen op bevel ,voorwerpen apporteren ,mandjes dragen , het licht aan en uit doen ,deuren open en sluiten  enzv.. wil je mij graag in jouw productie? Mail ons Contact


Naam: Buddy
Geslacht:
Reu
Geboortedatum:
01/09/2013
Locatie:
2070 Burcht
Volgnr.:
GH1

Hoi mijn naam is Buddy en ik heb al heel veel set ervaring in films, serie, reclame .. ik heb het allemaal al gedaan . Ik ken heel veel trucjes, blaffen op bevel ,deuren openen en sluiten, een toren met snoepjes op mijn neus houden, rollen, doen alsof ik dood ben, het schaam u trucje,  enzv.. u vraagt en Buddy doet 😉 . Wil jij mij graag in jouw productie? Mail ons Contact


 • Naam: Kite.
 • Kruising: Border Collie/Australian Shepherd.
 • Geslacht : Teef.
 • Geboortedatum: 22/04/2017
 • Locatie: 7003 BA Doetinchem Nederland.
 • Volgnr : GH14   .

Kite is een hele mooie kruising en heel leergierig . Ze woont samen met fretjes Jason en Freddy ook modellen bij Casting Paws en kunnen natuurlijk ook samen geboekt worden. Kite kan ook blaffen op bevel. Wil jij mij graag in jouw productie ? Mail ons Contact


 • Naam: Kira
 • Geslacht: Teef
 • Mix hond: Border collie – Berner sennen
 • Geboortedatum: Maart 2018
 • Locatie: 9200 Appels
 • Volgnr: GH20

Hoi ik ben Kira en ik ga heel graag naar de hondenschool waar ik gehoorzaamheid en Agility volg. Wil jij mij graag in jouw productie? Mail ons Contact • Naam: Sky
 • Geslacht: V
 • Mix hond: Kruising Mechelse herder/ Husky
 • Geboortedatum: 30/05/2018
 • Locatie: 3800 Sint Truiden
 • Volgnr: GH30

Hoi ik ben Sky, een prachtige kruising tussen een Mechelse herder en Husky. Ik ben goed getraind  en ken ook een paar leuke trucjes zoals buigen en pootjes geven. Ik heb 2 verschillende ogen en op de casting fotoshoot was ik een voorbeeldig hondje. Wil jij mij graag in jouw productie? Mail ons  


 • Naam: Minnie
 • Geslacht: V
 • Mix hond: Sint-Bernard mix
 • Geboortedatum: 08/2019
 • Volgnr: GH34

Hallo! Ik ben minnie, een kruising Sint-Bernard en ik ben een echte lieverd, Ik heb een basis gehoorzaamheid en kan liggen, zitten en rechtstaan op bevel. Ik ken ook het bevel Head down! dan leg ik mijn snoet helemaal plat op de grond. Wil jij mij graag in jouw productie? Mail ons Contact

Deze slideshow vereist JavaScript.